Novi stambeno poslovni kompleks s loftovima u najpoželjnijem zagrebačkom kvartu

03. 10. 2022.

Monumentalno pročelje sa suvremenim kontrastom u staklenim umjetničkim instalacijama na razini kolnika bez sumnje će intrigirati prolaznike.

U Zagrebu se posljednjih nekoliko godina maknuo fokus sa strogog središta grada na obližnje kvartove koji sada vrve životom. Zagrebački kvartovi ističu se svojom raznolikošću i brojnim mogućnostima koje donose, a jedan od njih koji u tome predvodi je, bez sumnje, Trešnjevka.

Odličan položaj i povezanost kako s užim centrom grada, tako i s njegovim drugim dijelovima, Trešnjevku su istaknuli kao jedan od najpoželjnijih kvartova za život i rad. Sve veći broj ljudi ovdje pronalazi svoj dom ili radno mjesto.

Tvrtka Allegheny Financial nam je predstavila projekt za koji vjeruju da će oplemeniti ovaj dio Zagreba. Svojim najnovijim projektom, kako kažu, nastavljaju pomicati granice inovativnosti te su prepoznali potencijal Trešnjevke i najperspektivniju lokaciju unutar kvarta - Novu cestu, oko koje se u novije doba događa transformacija. Vjeruju da će kompleks Allegheny Plaza inspirirati daljnji razvoj Nove ceste i samog susjedstva.

 

Cijeli članak pročitaj na jutarnji.hr >