Novi projekt koji se gradi iza efektne ograde na Trešnjevci

18. 10. 2022.

U posljednjih nekoliko godina, život u Zagrebu preselio se iz uskog centra grada u kvartove koji nude opušteniju atmosferu i usporeniji ritam. To je promjena koja je otkrila veliki potencijal brojnih zagrebačkih kvartova. Jedan od njih bez sumnje je Trešnjevka.

Privlačnost i potencijal Trešnjevke kriju se u kombinaciji kvartovske atmosfere, brojnih sadržaja koje nudi, blizine centra grada i dobre povezanosti s drugim dijelovima grada. Još jedna od brojnih vrlina je svakako potencijal za izgradnju novih stambenih i poslovnih objekata koji će dodatno oživjeti i oplemeniti život na Trešnjevci te ju istaknuti kao jedan od najpoželjnijih kvartova za život u Zagrebu.

Nedavno, slobodan trenutak u radnom danu odlučili smo iskoristiti za kavu na Trešnjevci. U šetnji jednom od njezinih najboljih lokacija, Novom Cestom, pogled nam je zastao na efektnoj ogradi koja najavljuje projekt Allegheny Plaza. Radovi su već u punom jeku, a odlični vizuali na ogradi koji su privukli kako našu pažnju, tako i pažnju brojnih prolaznika oko nas, otkrivaju nam krajnji cilj – ambiciozan stambeno-poslovni kompleks.

 

Cijeli članak pročitaj na story.hr >